Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПростреляната на новогодишното хоро на 1 януари в

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПростреляната на новогодишното хоро на 1 януари в
Коментари Харесай

Простреляната жена на новогодишното хоро в Ловеч: Съчмите остават в мен за цял живот, едва ходя с патерици

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Простреляната на новогодишното хоро на 1 януари в Ловеч Теодора Теодорова дефинира като нереална присъдата от 2 години и 6 месеца затвор за мъжа, който стреля по нея. 42-годишната жена сподели, че ще си търси правата по частен път и ще упорства за съответна присъда. 

Съчмите остават в мен за цялостен живот, едвам заедно съм с патерици, само че най-малко съм жива. Други на мое място можеха да не оживеят. Познавам стрелеца, той е съученик на брат ми. Правеше опити да се срещнем, само че аз отхвърлих, не желая да го виждам и в този момент. Не зная по какъв начин е постигнал споразумение със съда, само че тази присъда не е действителна. Ще се боря, с цел да си получи заслуженото. Иначе след стрелбата чух звук, след това видях светлини и към този момент нищо не помнех, до момента в който дойда в схващане, сподели още в " Здравей, България " по Нова Тв Теодора Теодорова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР